Peleille uudet kotelot


Keksin itselleni taasen uuden harrastuksen viemään kallista aikaani. Tähän harrastukseen tarvitaan VHS videofilmejä, väritulostin, leikkuri ja The Cover Project -sivusto (http://www.thecoverproject.net/index.php).

Lopputuloksena pelkät pelikasetit saavat uudet kotelot.

Netistä löytyy Universal Video Game Cases -koteloita, mutta en löytänyt lyhyellä Googlaamisella kuin yhden paikan josta niitä olisin saanut tilattua kotiin toimitettuna, mutta postikulut olivat sitä luokkaa etten periaatteessa niitä halua maksaa. Vanhat VHS -kasetit saavat siis toistaiseksi kelvata. Ehkä Verkkokauppa.com tilaa minulle jossain vaiheessa Universal pelikoteloita :).

Operaatio on helppo. Sivustolta ladataan pelin kannenkuva ja muutetaan kuvankäsittelyohjelmassa sopivan kokoiseksi. Sen jälkeen tulostus ja leikkus. Sen jo opin, ettei kannata tulostaa kuin kunnolliselle valokuvapaperille ja halvalla leikkurilla ei tee mitään.

VHS kasettikoteloon mahtuvat muutoin peli, mutta Nintendo NES -pelit ovat liian isoja. CD ja DVD -pelien kannet ovat helpporasti koska CD-koteloita löytyy kaupasta. Sen sijaan Gameboy -peleille en ole vielä koteloa löytänyt.

Jos homman haluaa siis tehdä viimeisen päälle niin sitten Universal Video Game Cases -koteloita hankkimaan niin säästyy kuvankäsittelyltä ja pelien hölskymiseltä kotelossa :).

 

Leave a Reply